//SA
School Holiday :D
Tuesday, October 30, 2012 • 12:52 AM • 0 comments
SALAM :D

Heyyy , one two three four , one two three four , one two three four *senaman kejap* yoooooo ! hari ny 30/10/2012 iaitu hari last sekolah untuk budak form 3 SMK Raja Tun Uda ! OHMAIGUCCI , sat jea kan . hari ny kan last day sekolah so aku ny pelajar yang baik datang kea sekolah hari ny . niat hati malas nak p , dah hari ny last , terpaksa p jugak . tgk picture atas tuh , aku gemuk sikit riteee ? yeahhh , bukan aku gemuk lah . mayb sbb aku pakai tudung tuh , tuh yg aku nampak lain . tapi bila aku balik-2 sekolah tadi aku tengok cermin kan serius ! bila aku senyum pipi aku naik macam dalam picture tuh . arghhhh ! tak suka tak sukaaaaaaaaaaa :3 . k , back to topik ! kami cuti awal sbb budak SPM nak exam so kami termasuk dalam senarai kelas yang bercuti awal . mula-2 mmg lah best sbb dah cuti , tapi tak best lahh sbb tak dapat nak jumpa member-2 kelas aku . mesti aku rindu kat lepa naty . hemmm , start esok sampai habeh cuti dowk kat rumah jea lah . arghhhhhhhhhhhhhhh mesti bosan teramat sangat . nak cari kerja , takut tak dapat . wa dah sengket dah ny . mak aku cakap dowk kat rumah basuh kain , lipat baju , kemas rumah semuaa . wahhhhh , mmg aku suka ! insyallah kalau ada rezeki aku nak p kerja . naty nak hangout senang sikit , tak payah nak mintak-2 kat mama dgn ayah dah . untuk kakak-2 dan abg-2 nak amek SPM tak lama lagi , selamat berjaya kehh . untunglah tahun depan dah habeh sekolahh . bagi yang sambung belajar tuh , teruskan mencapai cita-2 anda . hoho >_<


FUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y


D' Credits
© Skin by Nur Aliaa Header by SA.