//SA
سلام رمضان
Tuesday, July 1, 2014 • 6:04 AM • 0 comments
Assalammuailaikum :)
Heyy heyy heyyy , sebelum tuhh selamat berpuasa kepada semua umat islam di dunia ny . Salam Ramadhan Al Mubarak :) mintak maaf sbb lambat ucap , hehehe so so so harini dah 3 ramadhan , wahhh kejap jeaa ann . tapi puasa tahun ny agakk bosan gak ahh . pi sekolah balik sekolah then melangut sorang-2 tunggu waktu berbuka , haihhh kalau tidak time-2 puasa macam ny aku cari duit raya . hemm takk bole :/ tak keja ny pown dahh rasa beban gilaa apatah lagii pi kejaa . harini mmg rasaa kepenatan tersangat dgn tak cukup tidoq muaaa . alhamdulillah cuaca pown sejuk jeaaa , ada hari yg tak panas , first day puasa dah start hujan :D tapi disebabkan tahun ny SPM mmg tadak peluang nakk pi cari duit raya , yaaa lahh lepaih raya dah trial , haaaa gilaa kauuu , nakk kena pulun skrg . tapi raya , raya aa and trial , trial aa . hahahaa xD tahun ny puasa takk sebest tahun lepas , haaha aku asyik dowk ulang benda yg sama jaa -.-' first , rinduuuuuuuu sangat time bukak puasa kat tempat kejaa , seriusly rindu . pastu pi bazaar dgn una . bazaar yg cekik darahh -.-" uishhhh nampak jea makanan sikit tapiii kalau pi beli haaa maw pi usha harga dulu aa , sbb aku dah penah kenaa , beli nasi yg ciputtttt harga nasi 5 ringgit , bara kea idokkkkkk :3 ny bazaar kat BJ . pastu kan kan masa tak bole puasa , aku suka melencong pi kat kedai tempat keja Una . taw kami buat apaa ?? hahaha , senyap-2 dowk kat celah-2 baju kurung tuhh then dowk nyummnyummnyumm hahaaha , haihhhh best whooo , besa aa dahh dua-2 ABC normal aa tuh , nasib ada gengg , hehehe . then haaaa ny paling aku rindu sangat-2 , balikk-2 keja ada org teman tunggu bas , haihhhhhh mmg rinduu sangat time tuhh , dan bulan puasa tuhh jugakk ada hari yg istimewa bagi aku :') tapi tuh semuanyaaaa hanyalah kenangan lama :'D tahun ny first-2 puasa jaaaa aku dah rasa kosongg , hemmm ntah lahhh ny semua dugaan , Allah nak beri kat akuu sesuatu yg baikk nanti insha Allah , sbb tuh aku di uji macam ny . ntah sampai bilaa akuu nak rasaaa sakit menahann hati yg duka ny , hahahahha poyosssss -.-' dugaan bulan puasa akuu . lagi aku berusaha lupakan lagi akuu dowk ingatt , aku dah berusahaa aku banyak mengalahh aku dah buat macam-2 tapi sayang tuhh semua dah tak bermakna , biarlahh aku yg dowk SS and mana taww sikit-2 bole kea depan . aku tanggung sorang-2 pown takk paaa . member aku ada untuk akuu pown dahh cukup , hanyaa depaa jea yg bole buat akuu gelakkk and happy walaupown time tuh hati aku menangeh . takk paaa ny semua dugaan untuk akuu , so redha jeaaa . hahaha apaaa nyyy sedihhh-2 , org puasa seronokk aku dowkk buat pasrahh paaaa . mintakk maaf aku hanya ingin meluahh kann sajaaaa . okayyyyyy gtg , so daaaaaaaaaaaa :D

Happy Birthday to Me :)
Sunday, June 22, 2014 • 3:37 AM • 0 comments
Assalammuailaikum :)
Happy birthday to me , yeaayyyy ! harijadi yg kea 17 tahunn , wuuuu dah tua dah akuu ny haaa . bak kata mama , dah bole kawin dahh aihh . ehh mana bole , SPM takk lepaihh lagii . btw , lambat buat new post , birthday aku semalam 21/6 harini baru free nakk buat new post . smlm pulakk sekolahh , sekolah pown yang amat memboringkan , serius , sekolah macam sunyi jeaa , pi pown adaa sbb kalau takk mmg takkan pi . so smlm pagi pi sekolah ptg keluaq pi tgk wayang dgn alipp . yaaa happy gakk aa smlm , thanks sbb teman akuu . hadiah ? hahaha dahh besaqq takk payah hadiahh-2 nyy , doakan aku pown aku dah anggap tuhh hadiah aku , wuuuu ayattttt :D adaa lahhh budakk tuhh bagi hadiah jam kat aku , tapiiiii dyaaa bagi hadiah tuh 2 minggu sebelum birthday aku , hahahaha time tuh ada masalah sikit sbb tuh dya bagi hadiah tuhh awal , thank you Aliff Yasqi . nak tgk jam tuh ? wuuuu nanti kayyy aku tunjukk ;D

Lama gakk aa aku tak buat post , mmg lamaa sangat , aku takk rajin nakk buat post , hahaha ntahh lahhh psepaa . btw , ahad yg nak mai ny dahh puasa , okayyy tak sabaqqqq gilos . tahun lepas puasa di tempat kejaa , tahun ny takk dakk dahh keja-2 bagai tuhh , tahun ny dowk kat rumah jaa , beban nakk pi kejaa , mmg penat aa kalau nak keja time posaa , tahun lepas cari duit sendiri nak beli baju rayaa . tuhh pownn aku boros , hehehe . banyakk moment-2 yg manis , pahit , masin dan masam puasa tahun lepas , ahhhhh rinduuuu nyaaaa . then lepaih raya nanti dah trial SPM , wuuuu sat nyaaa rasa . btw cakap pasai exam , exam PPT aku amat menyedihhkann :'( aku dapat A- 4C 2G . ishhh ishhh kowt mana pown confirm ada G tuhh . G tuhh sains and math . math mmg dari dulu asyik failed jeaaa , siann betul . lagi akuu fokus lagii dowk gagal , mmg keng aa . tuh pown cikgu dah bawak naik 5 markah , baikk gila cikgu tuhh kalau cikgu lain mmg susah aa nakk bawak naik 5 markahh , bawak naik pown aku still gagal gakkk :( sains lagi 2 markah nak lulus , tapi cikgu tuh ntah lahh kedekut markah kowt , siap cakap dya mark ketas exam tuh sebelah mataa jaa , hahaha keng kaa idokkk . tak penah sains gagal , mai tahun ny ahhhhhh merosot gilaaa :( adaa subjek yg up1 markah aku low and PPT menaikk , ada yg subjek markah up1 aku menaik tapi PPT menurun . tapi sokay lahh aku dahh buat sehabeh bagus dah tuhh , janji bm and sj aku lulus , wuuuuuu . btw ny blog aku sukaa hati arr nakk bagitaw result apa yg aku dapat , hahahaha take a note . wahhhh gituuuu :D so sampai disini sajaa , nanti wa buat new post lagii , daaaaaaaaaaa :*

Tiada Tajuk .
Tuesday, April 8, 2014 • 6:46 AM • 0 comments
Hai Assalammuailaikum :)
Wuuuu , sekian lama tak update blogg , rinduuu aku dakkk ? hahahaha confirm and pasti rindu aku kan . 3 bulan aku abaikan blogg cantikssss cunsss aku ny ann , hemmm actually bukan tak nak updatee , tapi hahahaha ntahh lahhh kemainn malas nyaa nak update blog , and today aku kembali nakk mengupdate post balikk . kejapp nyaa dah masuk bulan 4 , macam tak cayaa jeaa tinggal brapa bulann jeaa nak espiyemmm wehhh :3 and aku still watlek watpiss lagi , hahahaha ehh aku tgh study hard skrg nyy , selepas UP1 akuu macam hancursss sikit , hehehe sbb tuh lahh aku dowk study hard skrg , dulu subjek math paling malas dan liat nakk buat , tapi skrg aku dah bole fokus kat subjek tuh and subjek sejarahh . coz 2 subjek tuhh dari dulu lagi akuu asyik gagal jeaa , sejarah lulus math gagal , math lulus sejarah gagal . haihhhhh betapa tekun nya aku jawab exam up1 tuh and last-2 markahh macamm hemmmm . kira cukup-2 makan lahh :D banyakk benda dahh jadi but aku malaih aa nak story katt sini . tuh lahh dulu rajin jeaa update skrg dah makin malas . nanti aku try lah rajin-2 kan yeaaa :) okayy mayb takat sini jea kowtt , sbb tadak story nakk story aa , aku update post ny sbb nak 'cuci blog' aku yang berhabuk ny , hahahahs so daaaaaaaa ;D




PAST
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • سلام رمضان
  • Happy Birthday to Me :)
  • Tiada Tajuk .
  • 2014 , please be nice :')
  • I'm back
  • Holiday w/ them ♥
  • Salam AidilAdha :)
  • Happy Birthday Mirae :)
  • #ThrowBack :'(
  • Happy Birthdayy AY :D

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.