//SA
#ThrowBack :'(
Friday, September 27, 2013 • 1:19 AM • 0 comments










Assalammuailaikum :)
Heyyyy , kita straight to the point jea lahh . harituh aku ada story kan pasai friendship kami . malas nak mention nama aa . sebenarnyaa friendship kami dah tak macam dulu . sekarang semua dah buat hal masing-2 and now tinggai aku , Una dgn Ika . serius , mmg terasa dgn perangai hampaa . macam-2 cara kami buat nak pertahankan hampa tapi , terimaa kasih buat macam ny . yang paling aku terasa sangat-2 dgn hang capital M , aku kawan dgn hang dekat 6 tahun , tibaa-2 hang buat keputusan macam ny . takkan hanya disebabkan satu sebab yg bodoh hang nak jauhkan diri dari kami . please pikiaq balik wehh . kita tak penah gaduh pasai benda kecik , hang sendiri penah cakap 'TADAK KAMI , AKU TAK TAW NAK BERKAWAN DGN SAPA' manaa janji hang dulu . tahun lepas kita dah hilang sorang kawan dah , kali ny dua orang sekali gus ! tahun lepas kita hilang kawan , hang lahh orang paling tak suka benda tuh berlaku . tapi asal tahun ny hang buat ? asal wehh ? sbb hang dah ada ramai member dah kan sekarangg . mmg pown ! dah lama kami perhatikan . bila ingat and tgk balik picture-2 lama dgn hang , aku nangeh sorang-2 sbb sebelum ny kita rapat gilaa . kita share masalah sama-2 . tahun ny hang terlalu serius sangat , sampai satu hari tuh nak melawak dgn hang pown dah tak bole . masa hari raya harituhh lagi aku terasa sangat , aku berusahaa nak pi rumah hangg , hang siap cakap asal kami mai rumah hang , seolah-olah kami ny tak pentingg untuk hang , aku punya paksa Una pi rumah hang taw dak ! last kita lepak and gila-2 pown masa birthday aku harituhh , masa tuh lah paling happening gilaa . aku nak macam dulu balikk .

DUA KALI kami pertahankan hang , dua kali ! tapi sia-2 dua kali tuh wehh , hang still buat donno dan cakap kami berubahh . kalau hang tak berubah kami pown tak kan berubahh . kami pertahankan hang tuh sbb kami nak hang balik , hang tak sedaq kea wehh ! please sedaq balik . kalau Mya taw pasai benda ny , dya pown aku kecewa dgn kita . kalau hang rasa kami mmg berubah asal hang tak cakap , hang ada mulut kan nak cakap !! tak payahh nak buat muka dgn kami. terserempak dgn kami hang siap bole usha belah lain , tak sangka bagi hang kami ny terlalu kejamm . kami sanggup bergaduh dgn member-2 hang sbb nak hang balik . hang tak hargai langsungg . kami dah habeh pikiaq dah , biaq lahh hang bahagia dgn member-2 baru hang , aku mintak maaf dari hujung rambut hingga kea hujung kaki selama 6 tahun kita berkawan aku ada buat silap kat hangg , and selama 6 tahun ny aku ada terpukul hang , termarah hang or pelbagai terr lagi lahh , aku betul-2 mintak maaf , halalkan makan minum aku andd mmg aku pentingkan diri aku , puas sayang ? hang suruh kami pikiaq kan apaa kesalahan kami , and bila aku pikiaq kan balik aku pentingkan diri sendiri . btw , aku mmg rindu gilaa dgn hang , aku rinduu time kita sama-2 dowk cakap pasai korea , lepas ny tak dak dah cerita korea yg terbaru dari hangg , hahaha :') aku sayang hang wehhh . thanks sebelum ny dah anggap kami member hang . lepas ny aku harap sangat hang dapat kembali balik kat kami macam dulu . apa salah nyaa kalau hang jumpa kami hang senyum walaupown sedikit , ny langsung takk . tak peaa kami akan tunggu hangg .
And baru-2 ny sorang lagi buat perangai :/ serius , tak sampai sebulan hilang sorang kawan , tak sangka hilang lagi sorang kawan semalam . YA ALLAH , sumpahh ! aku tak paham . biaq lahh kami tiga orang jeaa . lepas sorang , sorang pulakk . lepas ny sapaa pulak ! aku mintak kat hampa duaa please pi pikiaq balik kaayyy :')


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Happy Birthdayy AY :D
  • Hangout w/ Them
  • Salam Lebaran :)
  • Holla Holli :)
  • Being Strong :')
  • Salam Jumaaat :)
  • Salam Ramadhan 2013 :)
  • New Post *
  • UhukUhuk :)
  • Keep calm and happy together :)

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.