//SA
Being Strong :')
Sunday, July 28, 2013 • 10:34 AM • 0 comments
Assalammuailaikum :)
Malam-2 buta baru aku nak update , heee dah lama kea tunggu post aku yang baru ? hehe , confirm rindu aku ann . alolo , maaf lah saya busy aa , hahaha ! malam-2 begini aku update blog nampak sangat lah post jiwang XD sebelum tuh , cepatnya masa berlalu minggu depan dah nak raya and minggu depan jugak lah aku last kejaa . heee , tak larat oooo keja kat situ . tiga hari berturut-turut aku buat 12 jam , capettttttttt eden ny haaa . hahaha ! esok cuti so nak pegi shopping lah . well , shopping dalam kesedihan . hah ? dalam kesedihan ? lagu mana tuh , hahaha lagu tuh aa -,-
berat rasanya aku nak berstory ny , tapi tak bole aku tetap nak berkongsi story dgn korang . ingat tak crush aku ? haha , sapa baca tweet aku harituh taw lah dya bukan crush aku dah ;D now , dya tengah sakit , excident semalam . first mmg salah aku , yeaaa aku yang bersalah . pelik jugak kan , benda aku tak tgk dengan kepala mata aku sendiri and aku tadak kat tempat kejadian , aku yang bersalah ? hemm , dah tertulis benda tuh nak berlaku . aku tak salah kan takdir tuh kerja Allah , kangg kalau aku cakap macam ny cakap aku batak islamik pulak . tapi kesah apa aku , aku cakap benda yang betul . mmg aku salah sbb aku dowk text dgn dyaa masa tuh . dan aku tak taw langsung masa tuh dya tengah bawak motor , its okayyy . aku mmg berhak dapat ny semua . tadi masa aku dowk keja , tiba-2 dapat text yg membuat kan aku berasa bersalah gila-2 , terus sebak gila aku . aku tinggai kedai aku lari p tandas nangeh puas-2 then p kat Una . aku kan mmg macam ny , suka cepat tersentuh . first time aku kena macam ny , mmg sebak gila lah . then Malik mai kat aku , aku dowk kat food court dgn dya , dya story habeh semua dari A sampai Z , serius nangeh terus aku . sbb Malik nampak kejadian tuh . aku mmg tak taw apa langsung . benda dah nak jadi , aku tak mintak langsung jadi macam tuh . hajat mmg aku nak tgk dya , dari semalam lagi aku cakap kat dya yang aku nak tgk dya jugak , tapi hajat tuh tak kesampaian pulak . nak buat macam mana , dah orang tak suka aku . aku just nak dya sihat and ingat aku tuh jea aku tak mintak apa-2 . mungkin berapa hari ny aku try untuk move on sikit , walaupown payahhh sbb aku sayang dyaa . mayb di mata orang aku jahat gilaa ann . tak pea aku paham . ada hikmah disebalik semua ny , aku pasti dan yakin . mood aku dari semalam mmg lain . tadi dowk sorang-2 , then mengelamun pikiaq tuh pikiaq ny then nangeh sorang-2 , hahaha ! siap tanya mak cik yang jaga kedai dgn aku tuh macam mana nak stop nangeh , dya cakap sbb aku tak puas nangeh lagi , jyeahhh betul tuh . tak pea lah , and last Aliff cepat sihat okayy , Syira nak Aliff sihat . Syira nak beraya dgn Aliff lorhh tahun ny . takecaree Aliff :') aku try untuk kuat .


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Salam Jumaaat :)
  • Salam Ramadhan 2013 :)
  • New Post *
  • UhukUhuk :)
  • Keep calm and happy together :)
  • Kami Tak Bercouple , Tapi Kami Bercinta :*
  • The Best Dayy :)
  • Happy Birthday To Me XD
  • SA sayang AY :*
  • Saya okay Saya dah besar :D

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.