//SA
New Post *
Saturday, July 6, 2013 • 11:42 PM • 0 comments




Assalammuailaikum :)
Heyyyy ! lama tak update . rinduuu hampaa , hahaha ! biasa lah kemalasan menguasai diri ini :( semalam , hari palingg penat gilaaa . harini aku bangun tidoq pukul 1 lebihh , haaa terlajakk sbb penat sangat . tadi rasa macam tak maw bangun lagi jea . kangg aku bangun lambat , cakap aku anak dara pemalas pulak , hehe XD okay-2 back to topik , semalam Ikwaa ajak pegi SMK Teekay , sbb kat sana ada Hari Koko kalau tak silap lahh . sampai sana pukoi 10 lebihh , then jalan-2 pusing satu sekolahh , tgk tuh tgk ny and then terus pegi tunggu bas sambil-2 tuh tgk cik Ikwaa ny berdate pulakk . depa sweet okayy , hahaha XD masa tuh tinggai aku , Ikwa , Arisya dgn Amie . crush and member-2 dya balik dulu . hari koko teekay , mmg best and lain sikit dari sekolah cheq . haha , mmg lah lain takkan nak buat sama pulak kann :p

Semalam jugak Ikwa ajak p Qb . Qb lagi , tiga minggu berturut-2 cheq p sanaa . sekarang aku keja dowk keluaq jeaa . aku bosan dowk kat rumah sbb tuh aku kejaa keluaq jeaa . first , kami nak pegi tgk wayang . aku sampai Qb semalam pown pukoi 4 lebihh . dah elok dowk kat depan wayang tuh nak beratoq p beli tiket , tiba-2 Ikwa cakap tak maw tgk pulakk . aku malas lahh , Amie dowk ajak p tgk , dah Ikwa tak maw tgk so aku ikut dya jeaa lah . haaaa , lepas tuh ronda-2 lah satu Qb tuh . serius ! bosan gilaa . then , aku , Ikwa , Amie , Fatin dgn Eyra p lepak-2 kat beach snap-2 picture . and semalam pecah rekod hang Ikwaa , hang balik awai . pukoi 6 depa balik dah . aku ikut kakak aku p makan kat food court atas . then jalan-2 , tak dapat tgk wayang tapi dapat baju sehelai . okayy lah tuhh . pukul 9 baru sampai rumahh . kepenatan kowt semalam , dari pagi hingga malam berjalan sajaa . semalam pulak tidoq pukul 12 . mmg harini bangun lambat aa .

Sekarang aku asyik hangout dgn Ikwa jea lah . yang lain semua busy sikit . it's okayy . next time kita bole keluaq lagi . kann nak dekat puasa dah , nanti kitaa bole spent time and bukak puasa sama-2 kann . haa cakap pasal Bulan Ramadhan , minggu depan dah puasa . sat jeaa . tak sabaq nak p bazar ramadhan ny . aku ny haaa ganti puasa tak habeh-2 lagi . esok cuti sekolah , so esok last aa ganti puasa . hari selasa sekolah then kami pulak masak so tak bole nak ganti . and then rabu dah puasa . cepatnyaa masa berlalu :) okayy lahh , sampai di sini jeaaa lahh , baaaabaaai :)


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • UhukUhuk :)
  • Keep calm and happy together :)
  • Kami Tak Bercouple , Tapi Kami Bercinta :*
  • The Best Dayy :)
  • Happy Birthday To Me XD
  • SA sayang AY :*
  • Saya okay Saya dah besar :D
  • 11/6/2013
  • Happy Birthday Ikwaaaaaa :D
  • 1 Jun 2013

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.