//SA
Happy Birthday Ikwaaaaaa :D
Friday, June 7, 2013 • 9:16 AM • 0 comments
Assalammuailaikum :)
Happy Birthday to you , happy birthday to you , happy birthday to Ika Fiqa , happy birthday to you . yeaaayyyyyy ! *tepuk tangan* Selamat Hari Jadi Ikwaaaaaaa , semoga panjang umur dan dimurah kan rezeki . picture tuh khas untuk hang , sorry kalau buruk and nampak over , hahaha ! well , benda aku bosan . so ada masa aku buat untuk hang . eh-2 , nak hadiah kea ? hehe , tak pea tunggu nanti cheq bagi . satu lagi , aku rindu hangg . cuti 2 minggu ny kita tak hangout sekali pown kan . last keluaq dgn hang hari khamis sebelum cuti . tak pea kita dah karokk awai-2 dah . sebelum tuh mintak maaf kalau aku ada buat salah kat hangg . pasal benda harituh tuh , jangan risau nanti aku try p siasat lagi , okayy :) aku sayang hang :*


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • 1 Jun 2013
  • Yūjin ^_^
  • ILY :*
  • asdfghjkl -.-
  • 13/5/2013
  • Happy Birthday To My Friends :D
  • Berhenti Berharap ???????
  • Merentas Desa 2013
  • :3
  • Aummmmmmm :*

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.