//SA
Aummmmmmm :*
Thursday, April 4, 2013 • 4:15 AM • 0 comments
Assalammualaikum dan selamat malam :)
Err , penat nyaaaa . baru balik dari rumah Una Eidaa . lepak-2 kat sana jap , sbb harini dya sorang jea kat rumahh , so aku dgn Mirae p buat ramai kat rumah dya tadii . biasa lah anak manjaa tak bole nak dowk sorang-2 kat rumahh , kena ada temann , kann Unaa . hahahhaa ! rilek-2 waa melawak jeaa derr . heyy ! tgk rambut sayaaa , sudah pendek kembali ;D hari isnin lepas aku pegi potong rambut . dan aku menyesal kerana potong rambut dekat kedaii mak nyahh tuhh -,-' dya merosakkan rambut aku lagi ada lahh . sebelum ny aku potong rambut kat kedai lainn , tapi whatevaaa lahh nanti okayy lah tuhhh . mak aku tak bagi potong pendekk , arghhh tadak lahh aku dah rimas dgn rambut panjang aku so aku bagi pendek terus lahh , kan senang . hoho .
And aku tak tahu pulak lagu blog aku ny digemari ramai . hahaha ! siap ada member aku kowl tanya lagu blog aku apaaa . serius , best kann ? mulaa-2 aku dengaq lagu ny pownn , aku sampai tak bole nak berhenti play lagu ny , aku akann ulangg sampai aku bosann . tapi tak pernah bosan dngq lagu ny . btw , lagu blog aku ny aku dngq dari blog orang jugaakk . so aku letak lahh dalam blog akuu . hihikk . sbb best sangatt tuhh yg aku letakk kat blog akuu , hahaha !
Nak tahu tak ? dah 3 hari aku tak jumpa dya and tak whatsapp dgn dyaaa . hemm , sumpahh rindu gila kat dyaaa . hari isnin tuh dya mai sekolahh , tapi dapat tegur masa waktu rehat jeaaa . then , selasa , rabu , khamis dya tak mai sekolahhh :'( whatsapp pown dya tak on . mayb ada apa-2 kowt . tiap-2 hari aku balik sekolahh , aku akan capai fon aku then on whatsapp dan berharap yg dyaa hantaq whatsapp kat akuu , tapi tadokkk pownn . dan tiap-2 hari lahh aku akan baca status whatsapp dyaa , sbb status whatsapp dyaa kann ...... hihikk tadak apaa lahh . kayy lahh , nanti kita story-2 lagii , baaabaaiii :)


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Hangout :)
  • Blaablaaa ...
  • Hari Yang Meletihkan :/
  • S to the A 'Syira Anuar !'
  • Happy new year !
  • Aku Lulus , Alhamdulillah :D
  • Wish Me Luck , Tomorrow :D
  • Cerita PMR ku :D
  • Bash Kpop ?
  • Pray For Gaza

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.