//SA
Hangout :)
Wednesday, March 27, 2013 • 12:39 AM • 0 comments
Assalammuailaikum dan selamat petang to all readers :)
Perasan tak banyak post yang aku padam kann . ny sbb crush aku dah taw link blogg aku . so aku nak update post pown rasa segann :3 hahaha ! disebab kan harini bosaan tahap gabann , dowk rumah pulak sorang-2 hah , ny peluang aku nak posingg depan cermin , hahaha ! dari pagi tadi aku asyik mengadap laptop then bukak lagu kuat-2 . alangkah indahnyaa aku ada motor then ronda-2 kat belah-2 tanjungg . sorang-2 pown jadi lahh , hilang sikit stress . dowk kat rumahh menambahkan stress aku , pagi-2 mak aku dah beletiaqq . maw aku tak bengangg . sat g petang adik aku balikk , confirm gadoh lagii . semenjak dua menjak ny aku pown tak tahu asal dengan family akuu . aku dowk nampak macam semua dah mula buat hal masing-2 , arghhhhh whatever lahh . tuh pasal family , pasal mmber-2 aku pown adaaa . aku terasa bila aku nasihat hampa tapi hampa pandang ringan and main-2 dgn apa yg aku cakap kat hampaa . lepas ny hampa nak jadi apaa jadi lahh wehh , serius aku dah fed upp ! aku care pasal hampaa , aku tolong hampaa macam ny hampa bagi kat akuu . aku sayangg hampa lahh aku cakap macam ny taw :'(
Hah , aku lupa nak story pasal hangout semalamm . sekian lama tak hangout Bj and karokk , semalam dapat jugakk karokk . Mya dah balik penang . mmg dah janji , kalau dya balik sniyy nak hangg dgn dyaa . dan lagi satuu , semalam aku dapat hangg dya crush aku :D hoho . dah hangout dgn crushh mesti lahh best . serius ! tak puas kowt hangg semalam , karokk pown tak best sebab ada lahh masalah tutttttttttttt , hahaha ! semalam balik pukul 9 malamm , gara-2 gelak banyak sangat sampai tak ingat nak balikk . lepas-2 Ika , Faiz dgn crush aku balikk , aku , Una , Malik , Anna dgn Myaa lepaak sama-2 . hah , sbb tuh lah balik lambat dowk bergelak sakan dgn lepaa . picture-2 semua adaa , just aku tak amek lagiii . hope nanti bole hangout macam semalam lagii , kayy lahh aku ngantok nyy nak tidoq dulu , sebelum tuhh best tak lagu blogg aku ? haha , lagu tuhh macam ada kena mengena dgn akuu jeaa sbb tuh lahh aku letak lagu ny . aaaaaaaaa , yg tuh jea nak cakapp so baaabaii :)


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Blaablaaa ...
  • Hari Yang Meletihkan :/
  • S to the A 'Syira Anuar !'
  • Happy new year !
  • Aku Lulus , Alhamdulillah :D
  • Wish Me Luck , Tomorrow :D
  • Cerita PMR ku :D
  • Bash Kpop ?
  • Pray For Gaza
  • 50 Things About Me ! Jemput lah membaca .

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.