//SA
Blaablaaa ...
Monday, January 28, 2013 • 12:36 AM • 0 comments

Assalammuailaikum dan selamat petang youu all's . hehe :)
ehem-2 , test test . dengan ini saya ingin mengumumkan .... hahaha ! kayyy tak dakk apa pown . lama tak melawak and merepek kat blog ny kann . Syira Anuar buat lawak tuh , gelak lah sikitt . makasehh makaseh sapa yang ketawa tuhh nanti jumpa aku , aku kasi coklat hacks kat korang kayy . haahaha ! haiiii , wehhh lama kan aku tak update post kann . well , malas punya pasal sebab tuh lah dekat seminggu lebih aku tak update . maaf-2 , patik tidak akan mengulangi kesalahan patik lagii . aku tengok pageview aku tiap-2 hari menaik . haihhh , rindu aku lewtuwwwxzxzxzx hehe , mengaku cepat ! yeaa , aku tahu korang rindu story aku kann . elehh , baru seminggu tak update post takkan dah rindu kowt . rindu ada makna tuhh . kayyy aku merapu lagi >_< bukan tak nakk update cuma tak dakk story nak ceqita kat hampa semuaa . kalau ada pown , nanti hampa baca hampa bosan pulakk . so , mulai hari ny aku try kerap update post kayy . hemm , sebenarnya malas nak bukak laptop . semenjak bole on twitter kat fon mula lah malas nak on laptop . on laptop pown sekadar nak tengokk running man jeaa , pown bole kannn . hari ny cuti so ny lah kesempatan aku untuk story untuk hampa .

minggu lepas dua hari pegi BJ . untuk membeli baju katering . first pegi hari khamis , kedai tuh tutup . makk aii betapa stress nya aku . thenn hari jumaat pegi lagi , nasib baik bukak . btw , kami dah start masak wokeyyyy . awai-2 kena buat ayaq dulu . hari rabu lepas kami buat jus buah-buahan . perhhh kauu nak kata sedapp , entah lahh . ramai cakap kami buat sedappp . esok mayb buat ayaq lagii . awai-2 , kena buat kerja ringan-2 dulu nanti baru buat keja berat-2 . and dua hari berturut-turut lah kami pegi karokk . minggu lepas baru jea dapat duit seratus kann ? hari jumaat tuh , duit aku habeh semuaaa taw . RM5 jea yang tinggai . terbaik kann . aku guna untuk beli barang katering so tak salahh kayy . and semalam hangout dengan family aku pegi 1avenue . then ronda-2 kat QB . tak masuk dalam pown . dengaq ramai yang hanggg semalam . haishh nasib baik tak masuk semalam , kalau tak panas lahh dowk dalam tuhh . hahaha ! btw kan kan kan , aku dah dapat cincin mustachee , jelly tak ? tak jelly kann . dah tahu dahh . taw sapa bagi ? teka lahh . tettttttt masa dah habehh . aku beli sendiri lewrrr , takkan lahh crush aku pulakk . tak lawak kann , kayy aku taww . sapa lah yang nak bagi hadiah kat aku kann *pasrahh*
cakap pasal crushh , dah dua hari aku mimpi dyaa . wahh-2 kauuu , kelas takk aku mimpi dyaa . dua hari dah taww . ehem-2 , nampak macam ada jodoh jeaa , hahaha ! INI SEMUA POYO . kaayy lahh panjang dahh aku story ny soo baai baai , see yaa !


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Hari Yang Meletihkan :/
  • S to the A 'Syira Anuar !'
  • Happy new year !
  • Aku Lulus , Alhamdulillah :D
  • Wish Me Luck , Tomorrow :D
  • Cerita PMR ku :D
  • Bash Kpop ?
  • Pray For Gaza
  • 50 Things About Me ! Jemput lah membaca .
  • School Holiday :D

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.