//SA
50 Things About Me ! Jemput lah membaca .
Tuesday, November 6, 2012 • 2:15 AM • 0 comments
SALAM :)

Hari ny aku boring tak taw nak buat apa so , aku nak kongsi dgn korang tentang diri aku . 50 things about me . aku dapat ny pown dari Twitter , so tengah boring aku pinjam hashtag tentang ny . so bole lah korang kenal aku sikit-2 kan . so , mari kita mulakan ;D

1. nama aku Siti Nurasyira Bt Mohd Anuar
2. kawan-2 aku panggil aku Syira . ada setengah yg panggil aku Asyira
3. umur 15 . baru jea habeh PMR :)
4. Penang
5. sekolah kat Smk Raja Tun Uda .
6. hari jadi aku 21.6.1997 .
7. beranak dekat hospital lah
8. aku anak keempat dari lima adik beradik .
9. aku ada abang , kakak dua orang , adik seorang
10. aku masih ada mak dan bapak
11. aku seorang yg pemalu . tak percaya ? tolong lah percaya .
12. aku tersangat pendiam . masih tak percaya ? mohon percaya .
13. aku suka muzik . bila aku bosan muzik adalah peneman aku :)
14. aku tak suka orang yang talam dua muka , bagi aku dya tak matanggg !
15. aku tak suka , masa aku tengah bercakap ada org lain datang dan mulakan topik baru . sekali dua kali tak pea , kalau lebih mmg kenaa backhand lah dgn aku :)
16. aku ada kawan yang sporting , open minded , tak kuat merajuk , eh ! banyak lahh malas nak sebut satu-2
17. aku pantang orang yg mungkir janji , tersangat benci
18. aku orang yang suka tepati masa . p tanya kawan aku ada aku tak tepati masa . tak dak kehh , ada sekali dua kali jea .
19. aku tak suka orang batak hot , pergi mampus lah dgn hot hang tuh
20. aku alergik dgn habuk . tersangat alergik . naty aku bersin tak henti-2 .
21. aku takut bila belon pecah :p
22. aku peminat kpop !
23. antara artis-2 kpop yang aku minat - suju , btob , beast , bigbang , ukiss , infinite , teen top , ft island , cn blue , block b , exo k , b1a4 , mblaq , 2pm , aoa , 4 minute , miss a , 2ne1 , t-ara , wonder girl .
24. sekarang aku tengah obses dgn BTOB <3
25. drama korea , sory aku tak minat .
26. lagu-2 inggeris pown aku minat .
27. SINGLE !
28. aku ada crush :) bermula huruf A dan di akhiri dgn huruf F :)
29. Islam
30. aku bukan dari keturunan mix-2 :)
31. masa aku tengah bercakap tolong beri perhatian please :)
32. hemm , aku suka baca novel . novel cinta <3
33. sekarang aku guna fon sony ericsson J105i , warna merah . henset biasa jea .
34. aku suka snap-2 picture .
35. aku nak jadi photographer terbaik suatu hari nanti :)
36. aku ada twitter , jemput follow https://twitter.com/SyiraaAnuar
37. aku da fesbuk tapi dah deactive :/
38. aku ada kawan karib forever and ever yang bernama , Una , Ika , Mirae , Anna , Cyea dan Mya
39. aku mudah tersentuh , bila kena marah sikit mula lah 'hujan' nak turun :')
40. aku benci asap rokok . tersangat-sangat-sangat benci !
41. aku suka main dgn rambut aku and senyum sorang-2 depan cermin .
42. aku tak suka orang judge aku . tak kenal buat cara tak kenal aku kehh :)
43. aku berkulit hitam manis . hitam ataupun putih , tetap manusia kan ? ciptaan ALLAH , aku terima !
44. aku suka lelaki main gitar dan piano , nampak sweet :)
45. aku masih tak reti bawak motor ! mohon kesiankan aku :(
46. aku teringin nak kea KOREA dan JEPUN !
47. lagu jiwang ? dari dulu lagi aku minat .
48. aku BENCI lelaki yang suka bermain dgn kata-2 , padahal tak buat pown .
49. aku pakai jam tangan kiri !
50. Sungjae Btob adalah pakwe aku sekarang :) thanks :)

hah , macam mana dah kenal dah aku macam mana ? 50 perkara tentang aku . sory lah kalau ada setengah yang aku merapu sikit . and aku saja-2 jea buat benda ny . tengah boringg ny , so naty aku try buat tentang lain pulak kehh . baaaabaaai :)   


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • School Holiday :D

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.