//SA
Yūjin ^_^
Friday, May 31, 2013 • 12:15 AM • 0 comments
Assalammuailaikum :)
Hemm , sebenarnyaa tadak idea pown nak update blog . tapi aku boringg aa , tak taw nak buat apaa . tengok tajukk , bahasa apakah itu . hoho , tuh bahasa Jepun . nak taw maksud dya , p cari sendiri kat google translate (Y) tengok tuh muka-2 bahagia , hahahha ! kes tadak keja lah tuh snap sini sanaa . dowk rumah sorang-2 , menggila sat aa . nak snap picture guna fon sendiri , camera macam asdfghjl -,- kebetulan semalam bapak aku tertinggal fon , haaaa apa lagi kann . sebenarnyaa disebalik muka-2 bahagia tuh ada terselit muka-2 stress , boring , sakit hati , tension , rindu ehh ! banyak pulakk . tapi memang betul okayy . aku malas aa nak fikir macam-2 pasal friendship aku dengan member aku . kalau aku cakap asyik nak ikut kepala depa jea , so cuti ny aku tak maw fikir benda yang membuat aku tension , aku dah malas taw dak . aku malas nak gadoh-2 ny , sekarang pown aku tak banyak cakap pasal member-2 aku . macam mana kami gadoh pown , hampa-2 semuaa sahabat aku . buruk mana pown hampa , hampa tetap member aku . tunggu jea lah bukak sekolah nanti . aku dowk rasaa semua akan buat mukaa . terserah lahh wehh , aku nak kawan dengan hampaa , aku tak maw gadoh-2 . anggap jea lah benda tuh memang adat persahabatan . so Ikaa , aku taw aku salah banyak , aku pernah cakap hang bukan-2 , tapi aku buat tuh ada sebab . sekarang terpulang kat hangg , kalau hang rasa dengan cara ny hang bole buat hang bahagia , its okay aku terimaa , aku mintak maaf banyak-2 kat hangg . tapi tolong lah aku mintak satu jeaa , aku tak sukaa hang cakap kami tak suka kawan dengan hang . kalau kami tak sukaa hangg dah lama kami tinggal kan hangg , kami tak mengaku hang kawan . take a note IKAFIQA !! aku nak kita berbaik-baik yang tuh jea .

EH-2 , panjang pulak aku ceramahh , hehe . alahhh tuhh nota untuk member-2 aku jeaaa . nak story ny jeaa , okayy lah nanti kalau rajinn aku update lagi , baaabaaii :)



PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • ILY :*
  • asdfghjkl -.-
  • 13/5/2013
  • Happy Birthday To My Friends :D
  • Berhenti Berharap ???????
  • Merentas Desa 2013
  • :3
  • Aummmmmmm :*
  • Hangout :)
  • Blaablaaa ...

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.