//SA
Merentas Desa 2013
Sunday, April 28, 2013 • 6:07 AM • 0 comments



Assalammuailaikumm , semalam hari merentas desaa . wuhuuuu , best whoo . merentas desa dalam hujann pulak tuhh . bilaa habehh jea larii and dah sampai sekolah , ramai pakat tanyaa kami dapat number brapaa , kayy taw lahh semua lari lajuuu , kami tak main aa number-2 ny , hahaha ! masa berlari tuhh kami siap karokk lagi taww . and now , kaki aku tgh sakit yang teramat , sakit yang hanya Allah jea taww . nak berjalan pown susah ny , nak duduk lagi lahh . akibat tak warm up semalamm , jadi macam ny lahh . semalam tak brapa nak rasa sakit sangatt , tadi pagi masa nak turun tangga perhhh nasib baik tak tergolekk jatuhh taww . satu badann sakit , kalau p urut pown cun jugakk ny , hehe :) picture tak brapa banyak sangat , aku sempat amekk picture yang ny jeaa yang lainn ada kat Ika Fiqaa :)
Semalamm , aku , Anna , Ika dgn Mijahh pegi prangin and bj . see , sempat lagi walaupown masa tuh tgh sakit-2 badann . sebenarnyaa dah plan awai dah nak hangout , tak sangka semalam  badan-2 nak sakit , so terpaksa jugak lah hangoutt . first pegi prangin thenn ronda-2 sat , then baru pegi bj . p bj just nak tgk si Ika dgn Mijah main permainan yg nari-2 tuhh . balik pown dekat pukul 9:30 jugak lahh . tunggu bas macam tunggu ayamm berteloq taw dakk , lambatttt ! sejamm aku dgn Anna tunggu bas -,-' last-2 kakak aku kowl and aku balik dgn kakak aku , then pegi makan . sampai rumah pukul 12 , lepas-2 tuhh tidoq dah tak ingat dunia dahh lahh .
Harini ingat nak rest dowk kat rumahh jea , dengan batuk aku tak sembuh-2 lagi ny then kakak aku ajak keluaqq , takkan aku nak dowk sorang-2 lagi kat rumahh . terpaksa keluaq dgn kaki aku macam ny . semalam pegi prangin harini pegi gurney dgn qb . dgn kaki aku macam ny , aku asyik kena tinggai belakangg jeaa , yang kakak aku hilang entah kemana aku pulakk kena kejaqq , mmg best bilaa kaki sakit macam nyy . esok mayb tak p sekolahh , buat MC sendiri . kalau aku pegi pown , sapa nak teman aku , member-2 aku semuaa tak mai . so , aku buat MC sendiri lahh . dah lahh dowk rinduu dekat Aliff ny , tak pea selasa kita jumpaa kayy :* , hehe . kayy lahh baaabaii :)


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • :3
  • Aummmmmmm :*
  • Hangout :)
  • Blaablaaa ...
  • Hari Yang Meletihkan :/
  • S to the A 'Syira Anuar !'
  • Happy new year !
  • Aku Lulus , Alhamdulillah :D
  • Wish Me Luck , Tomorrow :D
  • Cerita PMR ku :D

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.