//SA
:3
Friday, April 12, 2013 • 1:24 AM • 0 comments
Assalammuailaikum dan selamat petang to all readers :)
Huhu , seminggu aku tak update post kann ? well , malas nak update sbb takut hampa-2 semua bosan baca story aku . hahaha ! aku kumpul banyak-2 story , then baru aku update post , hehe . eh-2 , sekarang aku dah adaa WeChat , haa ahh yg iklan kat tv Sam dgn Lisa Surihani promote tuhh , hahaha kayy saja nak bagitaw -,-' so add lah sayaaa , ny number ID aku SyiraAnuar . aku baru install semalam , aku tgk ramai sangat dowk guna andd kat TL aku penuhh dengan wechat sajaa , so aku nak try jugakk . bole lahh best tuhh , mula-2 mmg aa bosann , nanti dah lama mayb okayy . semalam aku wechat dgn Ikaa , serius ! segan gila nakk rekod suaraa semua tuhh . then Ika hantaq lagu Jelas Sakit kat aku , aku ingat dya nak nyanyi tgk-2 dya rekod jeaa bagi kat akuu . and tadi aku on wechat , ada lah mamat kedah mana add aku . mula-2 kami chat-2 biasa jea , then tiba-2 mamat ny tanya soalan yg agak bii adabbb sangat . dya tanya apa tuh tak bole bagitaw aa , tapi soalan dyaa tuh aku macam nak bagi flying kick jea taw . soalan pasal benda-2 'biru' tuhh . ada jugak hambaa Allah macam ny . first ingat dya melawak , mai kali keduaa hahhh , kena sound dgn aku terus . dya ingat aku perempuan ******* kowt . lepas ny tak maw aa chat dgn dyaa dahhh . takut gilaa akuu :/

Hari selasa harituhh , Ika ada cerita kat aku pasal BEKAS member aku dulu . Ika cakap yg dulu BEKAS member aku tuhhh kutuk aku kowt belakangg , bukan sikit tapi banyakk . Oh god , perfect nyaa hangg . serius aku cakapp , hang macam tak bersyukur jea berkawan dgn kami dulu . hello , dulu masa hang tak 'up' lagi sapa jadi member hang ? sapaa dowk berkawan dgn hangg , kalau bukan kami yg hangg benci sangat tuh . sekarang dah up and dah hot sampai lupaa member yg susah senang dgn hangg , pindah sekolahh langsung tak bagitaw kat kamii , blah macam tuh jeaaa . aku ingat hang nak mai ucap selamat tinggal kea or  nak mintak maaf kea kat kami , tapi tak langsungg . hang bagitaw kat member-2 baru hang jeaa . aku dapat taw hang pindah pown sebab aku penah stalk profile twitter hangg . hari selasa tuh jugakk aku bagitaw kat Una masa dalam bilik katering yang aku rindu hang AV . aku rinduu hang taw dak ! aku siap simpan picture hang dgn aku masa kita hangout QB dua harituhh . aku usaha cari balik picture tuh kat blog aku and bawak masuk dalam fonn . tapi bila balik sekolahh Ika bagitaw macam tuhh , terus aku nangeh . sanggup kan hang buat macam ny kat akuu , aku spent time dgn hanggg , kita hangout dua pegi QB harituhh , hang happy aku happy , tapii macam tak bermaknaa jea semua tuhh . siap cakapp , kami buang hanggg ! terima kasih lahh wehh , hope hang baca apa yang aku tulis ny wehhh ! biaq hang sedaq kami ny bukan yg hang fikir sekarang . aku tak kesah lahh kalau hangg tak maw anggap kami ny member hangg , tapi respect kami wehhh sbb kami penah jadi member hang duluu . susah senang dulu kita bersama wehh . so sekarang hang puas lahh dapat member yg care pasal hanggg , hope hang bahagia dgn life hang , aku nak member-2 aku semuaa bahagiaaa , buruk macam mana pown hangg , hang tetap penah jadi member aku . perkaraa dah lepass , malas nak ungkit panjang-2 . kayy lahhh baaabaaai :')


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Aummmmmmm :*
  • Hangout :)
  • Blaablaaa ...
  • Hari Yang Meletihkan :/
  • S to the A 'Syira Anuar !'
  • Happy new year !
  • Aku Lulus , Alhamdulillah :D
  • Wish Me Luck , Tomorrow :D
  • Cerita PMR ku :D
  • Bash Kpop ?

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.