//SA
13/5/2013
Thursday, May 16, 2013 • 2:40 AM • 0 comments




Assalammuailaikum :)
Jyeahhhhh exam dah habehh ! tinggal exam katering dgn sivik . eh ? habeh keaa . hahaha ! exam katering isnin minggu depann arghhhhh tuh yang paling beban sekali nak buat . pejam celik pejam celik dah nak cuti sekolah 2 minggu harini dgn esok stop exam sat then sambung minggu depan hari isnin dgn rabu . haaaaaa , hari isnin harituh kami main tepunggggg ! harini baru nak upload picture , maaf :/ best whooo , tuh lah hadiah aku untuk Anna dgn Malik . sebenanrnya birthday depa dua orangg tapi dgn kami-2 sekali kenaa , Aliff pown turut jadi mangsa hahaha ! tgk aa mukaa depaa semua macam zombi dahh . tempat kami main tepung , atas jejantas , hahaha ! tempat tuh saja yang selamat . first time jugak lahh main tepung ramai-2 macam ny . ny idea aku dgn Ikaa , sebenarnya tak plan pown . aku dgn Ika plan last minit , nasib baik menjadi . tapi apa-2 pown best aa . lepas ny birthdayy Ika pulakk , hoho maw standby lah naah :*
Okayy nak update ny jea pownn , nanti ada story akuu update okayy , baaabaaai :D


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Happy Birthday To My Friends :D
  • Berhenti Berharap ???????
  • Merentas Desa 2013
  • :3
  • Aummmmmmm :*
  • Hangout :)
  • Blaablaaa ...
  • Hari Yang Meletihkan :/
  • S to the A 'Syira Anuar !'
  • Happy new year !

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.