//SA
Happy Birthday To My Friends :D
Sunday, May 12, 2013 • 1:48 AM • 0 comments
Assalammuailaikum :)
Happy birthday to you , happy birthday to you , happy birthday to Mya , Malik and Anna , happy birthday to you . yeayyyy ! tepuk tangan sikit . hahaha ! bangga japp . see , bulan ny ramai birthday bff aku . aicehh ramai kea , tiga orangg jeaa ramai lah jugak tuhh . apa-2 pown happy birthday wehh , supaya panjang umur dan murah rezeki . harituh birthdayy Myaa . happy birthday Mya Aliaa tembamm , sorry wehh aku tak wish kat hanggg . petang tuh hang kowl aku , mayb hang nak aku wish kat hang tapi dengan selamber nyaa aku buat tak taw jeaaa . patut lah hang kowl akuu . sorry sangat wehh , hope hang tak marah , nanti cuti sekolah hangg balik penang kann , nanti aku belanjaa hang karok okayyy :*
Harini birthdayy Abang Malik dgn Anna . abang malik ? hahahaha ! eeee geli ngat aihh panggil dya macam tuhh . yea lahh Malik tua dari aku setahunn . tapi agak ganjil lah nak panggil dya Abangg . tak peaa Malikk , esok aku bagi hadiah special kat hangg tunggu taww , hahaha !
And last happy birthdayy Anna , semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki dan cepat tinggi okayyy aku yakinn hang bolee , chaiyokk-2 , hahahaha ! lek-2 melawak jeaa :p

2 minggu exam ppt , so nak keluar sambut birthday depa-2 ny pown tak bole , kena dowk rumah studyy . hahaha ! macam lah aku study sangat . kalau aku bosan aku study lahh . boringg dowh study sorang-2 , kalau study ramai-2 ada lah jugakk nak menolongg . esok exam math paper 2 dengan science paper 2 . hemmm mati lahh esok math paper 2 , hari tuh math paper 1 pown aku tak sempat buat habehh , lagi 5 soalann yang terakhir akuu hentam , biasa lahh cikgu kalut nak mengutip kertas . hope ppt ny aku bole buat dari exam sebelum ny , sebelum ny aku kena beletiaq kaw-2 punya dgn mak akuu , so aku harap exam ny pulakk aku nak buat terbaikk , janji seorang anakk , aicehhh , hahaha !

Harini Mothers Dayy , so Happy Mothers Day to my mama . hanya mampu wish kat sini jea , nak f2f segann *pown bole ! kayy lahh baaabaiii :D


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Berhenti Berharap ???????
  • Merentas Desa 2013
  • :3
  • Aummmmmmm :*
  • Hangout :)
  • Blaablaaa ...
  • Hari Yang Meletihkan :/
  • S to the A 'Syira Anuar !'
  • Happy new year !
  • Aku Lulus , Alhamdulillah :D

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.