//SA
11/6/2013
Tuesday, June 11, 2013 • 4:01 AM • 0 comments


Assalammuailaikum :)
Heyy whatsapp whatsapp , hahaha :D boring aa petang ny . tadi kat sekolah mengantuk tahap asdfghjk bila kat rumahh tak mengantuk pulakk . tuh lah tabiat aku . try pejam kan mata , still tak bole nak tidoq -.- balik sekolah tadi pown pukul 3 .
Semalam sehari tak masuk kelas langsung sebab kami kena denda tak siap 10 karangan yang pengetua bagi time cuti sekolah harituh . aku hanya siap 9 dari 10 karangan sajaa . first malas nak duduk kat kantin and salin karangan yang panjang berjela tuh , then member-2 aku ramai yang tak siap so dari masuk kelas nak kena belajaq lebih baik dowk kat kantin salin karangan , hoho . well , sekali sekala .

Harini pulak ada sukantara , bab-2 sukan ny aku tak beberapa nak suka . tadi aku tak buat apa pown , beban gila nak buat semua tuhh . tadi kami just dowk melepak jea lahh .
And tadi dapat markah kateringg . nak taw markah aku ? hahaha , mula-2 aku ingat aku gagal . sebab soalan exam harituh mmg susah kowt . aku dapat markah 79 . haishhh lagi satu nak 80 . kira okay lah dari up1 harituh . semalam aku tak masuk kelas , budak kelas aku cakap depa dapat kertas bm dgn bi . and tadi Cyea cakap bm aku paling tinggi . hahaha . macam lawak pown ada . bm aku paling tinggi , dah lah karangan macam budak sekolah rendah . tapi kalau betul alhamdulillah , tak sia-2 aku study . esok mayb baru dapat kertas tuh . okay lahh gtg , baaabaai :)


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Happy Birthday Ikwaaaaaa :D
  • 1 Jun 2013
  • Yūjin ^_^
  • ILY :*
  • asdfghjkl -.-
  • 13/5/2013
  • Happy Birthday To My Friends :D
  • Berhenti Berharap ???????
  • Merentas Desa 2013
  • :3

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.