//SA
SA sayang AY :*
Wednesday, June 19, 2013 • 3:14 AM • 0 comments
Assalammuailaikum :)

Hawini kannn , tiba-2 happy semacam . semacam jea lahh . hahaha ! see , picture atas tuh . aku dowk buat sweet kan ? eh-2 janji tak kacau orang . siap letak header twitter lagi . kau adaa ? hahaha mmg kau tadakk . tadii balik sekolah pukul 3 , sbb lepakk dgn team nonsense then datingg pulak dgn crushh , hahaha saja nak bagitaw . last-2 tinggai kami dua jeaa . yeaa aku ny rajin asyik teman orang tunggu bas , then aku balik jalan . well , demi member and crush aku sanggup , janji aku balik rumahh XD
Tadi dowk 'date' dua orangg , macam-2 soalan aku tanya kat Aliff . part paling aku terasa melting gila-2 , time dya cakap dya jeles tgk aku layan orang lain , awwwww :* serius , masa dya cakap tuh tiba-2 hati aku errrrr , okayyy maksud aku , aku tetiba senyum , hahaha ! and aku story yang aku kapel asyik kena game , dya tak pecaya -.-' dya tanya tak serik kea ? gilaa kau tak serikk . tersangat serik . kalau nak dikira kan sekarang lahh , aku dah setahun single . tapi bulan 3 lepas aku ada kapel tapi kerana terpaksa so aku tak kira aa . setahun single , bohong sangat aku tak jeles tgk orang kapel , tapi nak buat macam mana . masa tuh pulak aku PMR , hahaha so malaih nak berkapel ny . then , masa tuh pulak zaman crush kat someone so aku ny pown gedik nak ada crush tetiba terushaa pulak si Aliff ny , nak di kira lahh kann aku dah crush kat Aliff 7 bulan lebih macam tuh . lamaaa dakk . besa lah aku setiaaa *tangan dibahu mata kea atas* sekarang dah 3 bulan aku berkawan dgn dya . first ingat nak berkawan jea dgn dyaa , tapi bila dah lama-2 dyaa pulakk bagi aku sayang kat dyaa , haa kena tanggung sendiri lahh . tapi kan mulut aku ny susah sangat nak cakap depan-2 dya yang aku sayang dyaa , tadi masa dya nak naik bas aku nak cakap dah , tapi kann hahahaha , tak cakap pown tak pea tak pea kena belajaq lagi , cehhhh . aku taw ramai nak kat dyaa , tapi aku just sabaq jea lah menengok dan mendengar semua tuh , aku sapaaa nak jeles bagaii :'(
Cepat nyaa masa berjalan , lusa ny birthday sapaa tak taww , hahaha ! promote-2 . siap ada budak kelas aku wish siap-2 , katanyaa nak jadi orang pertama wishh , hahaha macam apa g . tapi aku nak tgk jugak sapa yang wish pertama dan wish terakhir . dapat hadiahh aku bagi . hahaha .
Result PPT dah keluaq , jyeahhh macam besa aku ada satu gagal iaitu math . kalau tak mmg dah bole lulus semuaa . and aku just dapat 1 A jea tuh pown katering . nak buat macam mana , aku berusaha bukan tak berusahaa . kalau aku tunjuk kat mak aku nanti , confirm kena beletiaqq bergegaq rumahh woii . sejarah harap jea tiga paper tapi aku dapat cukup-2 makan jeaa . it sokayy , benda dah berlaku . okay lahh setakat ny sahaja saya berstory dengan panjang lebarr , baaabaaaiii !


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Saya okay Saya dah besar :D
  • 11/6/2013
  • Happy Birthday Ikwaaaaaa :D
  • 1 Jun 2013
  • Yūjin ^_^
  • ILY :*
  • asdfghjkl -.-
  • 13/5/2013
  • Happy Birthday To My Friends :D
  • Berhenti Berharap ???????

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.