//SA
Happy Birthday To Me XD
Friday, June 21, 2013 • 7:26 AM • 0 comments























Assalammuailaikum :)

Happy birthday to me , happy birthday to me , happy birthday to me , happy birthday to me , yeaayyyy tepuk tangan sikit . hahaha ! harini genap saya berumur 16 tahun hukhukhuk . see , banyak picture kan . sebenaqnya ada banyak lagi , tapi cheq malaih aa nak upload dah lah lembbbbbappp nak loadingg -.- okayyy back to topik , hawini hawi jadi sayaaa . and saya sangat sangat gembiwa hawini . nak tahu sbb apaa , hehe .
Dapat kowl free harini tapi tak tahu nak otp dgn sapaa . kesian kan aku ? heeee . tadi petang p perjumpaan boling , okayy kali ny kami p kami tak main boling pown . sbb harini ramai yang masuk pertandingan apa jadah tahh . so , kami just lepak-2 and tgk orang main bolingg .
And nak tahu takk , harini aku dapat hadiah daripada sapa ? serius , masa tuhh hanya Allah jea yang taw perasaan aku macam mana . tadi kann , Aliff mai lambat kalau tidak dya sampai dulu daripada kami . then , masa dya mai tiba-2 aku nampak dya pegang plastik kuning yang aku pegang dalam picture atas tuh . aku pandang jea kowt dya mai dekat dgn aku . and then dya bagi kat akuu plastik tuh , yang member-2 aku bersorak macam tgk apaa lahh . hahaha , masa tuh aku terdiam sat aa , tak taw nak cakap apa . wehh crush bagi hadiah , sapa tak gembira wehhh . yang member-2 aku dowk jeles bagai , then dowk untunglaahhh kat aku haaaa aku lagi kembang mambang lahh :D yea lahh , dya lelaki yang pertama bagi hadiah kat aku and dya crush akuu . sayangg hang Aliff Yasqi , thanks taw :) nak taw hadiah apaa , tgk picture atas sekali . aku bukak-2 hadiah tuh tadi , hahaha terharu siottt . sat g malam tidoq dgn teddy tuh lahh , nanti aku pikiaq-2 kan balik nak bagi nama apaa .
Pastu , Ika ajak pegi makan KFC . dya belanjaa whoo thanks sayangg . tahun lepas pown dya belanja KFC jugak , tapi aku tak kesah lah ikwaaa , aku hargai aihh . and thenn semua dah pakat balik tinggai lah 4 anak dara ny , kami pegi lepak-2 kat giant , una macam besa aa kena balik awai , masa kami tgh lepak-2 tuh kami dowk otp dgn unaa , yea lahh kowl free . dya dengan nangeh-2 bagai , tak pea unaa selagi kami ada kami akan bantu hang . kami kalau dowk 4 orangg mmg bergelak sakan lahh , kebas wehh perut aku dowk dgn depa ny . tak maw maw punya snap picture . ikwa cakap harini sajaa picture dekat berapa ratus kami tangkapp . tudiaaaa ! henset dya lah jadi mangsa , sbb camera cantik . dalam tandas pown bole cari kerjaa . tadi sampai rumah pukoi 8 lebihh . masa tgh tunggu bas ikwa dowk cerita pasai dya dgn faiz , okayyy be strong dear :')
Esok ikwa ajak p hari koko kat sekolah teekay then nak hangout qb . orang ajakk aku ikut jeaa . hemm , so pada sapa-2 yang wish kat aku di twitter , wechat and kat sekolah tadi thank youu :) . sayangg korangg :* tambah-2 si Aidil tuh haaa , semalam brapa puluh kali lah dya dowk wish kat aku kat sekolahh , sampai tak larat aku nak dengaq . harini pown samaa -.- hemm , dan aku menunggu orang-2 tuh wish kat aku , tapi sorang pown buat tak kesahh . tadi pagi aku dengaq dya tuh jerit happy birthdayy , tapi dya cakap kat member dyaa , okayy aku kuat prasan kann . it sokayyy . okayy lahh , baaabaaaiiii , nite :*


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • SA sayang AY :*
  • Saya okay Saya dah besar :D
  • 11/6/2013
  • Happy Birthday Ikwaaaaaa :D
  • 1 Jun 2013
  • Yūjin ^_^
  • ILY :*
  • asdfghjkl -.-
  • 13/5/2013
  • Happy Birthday To My Friends :D

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.