//SA
UhukUhuk :)
Sunday, June 30, 2013 • 8:21 AM • 0 comments


Assalammuailaikum :)
Holaaaaaaaaaaa , sihat ? hee , saya sihat walafiat :) okay tak nak intro panjang-2 . kita straight to the point jea lah naah . Semalam hari Sabtu , sekolah RTU ada buat sukan tahunan . nak kata meriah , bole lahh . tapi apa-2 pown Hang Jebat menang okayy . hehe , aku rumah sukan kuning , Hang Jebat . muka ny *tunjuk diri sendiri* tak penah hadir langsung masa latihan rumah sukan , hoho . well , bukan tak nak pegi , tapi mmg aku tak nak pegi nak buat macam mana . then semalam jugak kami hangout BJ and QB . Sabtu lepas pown QB jugak . first hangout BJ dulu . aku yang sampai lambat , sbb aku pegi kenduri kat gelugor dulu . so , kali ny depa-2 tuh yang tunggu aku pulak XD kami 5 orang jeaa . aku , Ika , Anna , Fatin and My Crush . semalam spent time habeh dgn crush , hihik . p BJ karokk jea , then singgah QB lepak-2 kat sana .

And harini pulak , aku keluaq dgn kakak and adik aku pegi Planet Gempak kat Batu Kawan . mmg penat gila wehh . dgn panas terik kowt atas , err bole cayaq . kami sampai pukoi 1 . sampai-2 pown dah panas gilaa . ramai artis kat sanaa . yang paling aku jeles , kakak and adik aku dapat salam dgn Aaron Aziz and Hairul Azreen . okayy , melt ohh tgk depaa . aku hanya dapat lihat dari jauh jea . balik-2 tuh muka burn terus woihhh . dah lah semalam kena jemoq kat padang . see , muka aku nampak burn sangat kann . tambah pulak harini . hemm , sbb tuh lah beban gila aku nak p sekolah esok . ingat nak buat cuti sendiri . cikgu tak bagi cuti pown . mana aci sekolah lain yang ada sukan dapat cuti . hemm , nak buat macam mana redha jea . eh-2 okay lah aku dah kepenatan dah ny , maw tidoq duluu . daaaaaaaaaa :)




PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Keep calm and happy together :)
  • Kami Tak Bercouple , Tapi Kami Bercinta :*
  • The Best Dayy :)
  • Happy Birthday To Me XD
  • SA sayang AY :*
  • Saya okay Saya dah besar :D
  • 11/6/2013
  • Happy Birthday Ikwaaaaaa :D
  • 1 Jun 2013
  • Yūjin ^_^

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.