//SA
The Best Dayy :)
Monday, June 24, 2013 • 2:41 AM • 0 comments








Assalammuailaikum :)
Heyyyyyyyy , wahh wahhh banyak kan picturee , heeee . ada lagi tapi hanya mampu bawak masuk picture hawt yang ny jea . kalau picture semuanyaa kat qb makna nyaa kami p qb lah , hahaha ! okayy tak lawak kan -.- . kami hangout 5 orang hari sabtu lepas 22/6 . tapi kali ny p qb tak brapa nak ramai sangat lahh . kowt mana pown mesti kami 4 orang anak dara ny . Una tak bole keluaqq , kalau dya ada mesti lagi riuhh . kat qb pown kami bole buat perangai 'buat ramai' . tapi tak banyak aa , cukup lahh kat bj dgn giant kami dowk buat riuh . nak taw sapa first yangg sampai dulu ?? aku lahh . aku sampai pukoi 3:30 , yang tiga lagi anak dara tuh sampai pukoi 4 . then macam besa lahh , ronda sana ronda sini . and then crush i sampaii . hee , tgk picture i dgn crush i yang atas sekali tuhh , aku dowk buat sweet kann ? hahahaha ! sweet lah sangat . well , saja lahh aku ny gedik nak snap picture macam tuhh , janji aku tak kacau sapaa kannn . pastu , lepak-2 kat tepi laut . teman cik Ikwaa makan laksa . then , kami jumpa Awi Rafael . ada picture Ikwa dgn Mirae bergambaq dgn Awi Rafael . hampa p tgk blog dya naah . kat sana ada picture depa . aku lah yang menjadi 'photographer' depaa . serius , nervous kauu . lepas tuh kan kan , Awi Rafael puji rambut akuu , okayy saja nak bagitaww . peramahh orangnyaa . and then , lewat jugak lah aku sampai rumah , besa lah tunggu bas macam tunggu ayam berteloqq ! sampai-2 rumahh , aku dengaq mak aku bisingg . sampai keluaq dengaqnyaa . aku ingat mak aku nak marah aku kea sbb balik lambat , tapi takkk mak aku bising pasai adik akuu . family aku tunggu aku nak pegi makan . then malam tuh , kami keluaq pegi makan kat hammer bay . mama cakap ny hadiah hari jadi akuu . okayy thank youu :* lepas-2 balik tuhh , terus tidoq tak ingat dunia dahh , letih gila siot . first time keluaq dgn depa p qb pada tahun 2013 ny . yeaa lahh , asyik pegi Bj dahh , kadang-2 sampai bosan akuu asyik pegi Bj jea . okayy lahh baabaai :)


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Happy Birthday To Me XD
  • SA sayang AY :*
  • Saya okay Saya dah besar :D
  • 11/6/2013
  • Happy Birthday Ikwaaaaaa :D
  • 1 Jun 2013
  • Yūjin ^_^
  • ILY :*
  • asdfghjkl -.-
  • 13/5/2013

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.