//SA
Salam Ramadhan 2013 :)
Wednesday, July 10, 2013 • 12:25 AM • 0 comments
Assalammuailaikummm :') eh ehh , mohon jawab salam sayaa . hee . harini 1 Ramadhann . Selamat Berpuasa untuk semua umat Islam di dunia ini . aikk , see aku terlebih rajin pulak update blogg petang-2 begini , hehe bukan selalu . and ada sbb lorhh aku update . sebelum tuh , macam mana puasa harini ? okay ? yeahhh , tadi kat sekolah terasa macam nak pengsan kowt . berdiri lama pown tak bole . first mengantuk tahap maksimun , then dahagaa . sbb tuh rasa macam nak pengsan jea tadi . kalau bulan puasa budak sekolah balik awai lah , sekolah aku balik pukoi 12:30 . awai kann ? tapi kelas sayaa tadakk maknanya nak balik awai . kena balik pukoi 1:10 jugak . kesian ann kami . ada hari aa kena balik lambat . esok confirm kena balik 1:10 . nak buat macam manaa redha jeaa :(
Eh-2 ada lagii . start semalam aku dah kejaa XD kat mana ? haha mana bole bagitaw :p aku keja kat kedai tudung kat BJ . see , tadi tak maw bagitaw tapi bagitaw jugakk , poyoooo jea :) Unaa yang tolong aku cari kejaa . biasaa nak dekat raya ny , aku perlukan duit . nasib baik lah mak dgn bapak aku bagi . aku keja sampai hujung bulan ny jea . malaih nak keja lama-2 . sehari keja pown macam ____ ! insyaallah , nanti lama-2 okay aa . start pukul 5 petang sampai pukul 10 . 5 jam jeaa . tak peaa driver aku tiap-2 hari hantaq aku pegi keja *bas rapid* XD
okayy lah baaabaii , nak siap-2 pegi kejaa :)


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • New Post *
  • UhukUhuk :)
  • Keep calm and happy together :)
  • Kami Tak Bercouple , Tapi Kami Bercinta :*
  • The Best Dayy :)
  • Happy Birthday To Me XD
  • SA sayang AY :*
  • Saya okay Saya dah besar :D
  • 11/6/2013
  • Happy Birthday Ikwaaaaaa :D

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.