//SA
Salam Lebaran :)
Tuesday, August 13, 2013 • 12:10 AM • 0 comments




Assalammuailaikum :)

Holla Holli , sebelum tuh sorry lambat wish , Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin untuk semua umat islam di dunia ini . mintak maaf lah kalau ada terkasar bahasa selama aku menulis blog ny atau termaki hamun kea , harap dimaafkan yeaa :) ada masalah teknikal sikit , sebab tuh lambat wish . hahahaa ! harini dah hari raya keenam . sekejap jea ann .
Nak story pasal first day raya aku . serius ! sebelum ny asyik raya kat rumah and beraya dgn family jea . and tahun ny dapat jugak beraya dgn member-2 tersayanggg :* hahahah ! sebelum raya lagi semua dah set nak mai beraya rumah aku , walaupown tak lah ramai mana pown yang datang rumah aku tapi aku tak kesah pown janji korang datang . petang tuh orang pertama sampai , Malik dgn Amin . then baru Aliff . pastu last baru Ikaa dgn set-2 dya . lepaih-2 makan tuh , ingat nak lah p beraya rumah si Ikaa ny . dan nak tahu tak , sekarang semua dah maju , semua naik motor . aku ? hahaha ! hanya mampu menumpang kejap aa . malu gila kowt , aku sorang yang tak reti bawak motor -.- taw-2 lah aku naik dgn sapa ann :) hahaha ! then sapa tah yang cakap jom round island . aku ny hah ! tak penah round island bagai . dah orang ajak aku ikut jea lah . sumpah ! kebas bontot akuu . baru aku taw macam tuh rupanya round island . dapat jugak lah merasa , hehe . tapi serius mmg best , walaupown banyak kejadian yang berlaku :') last-2 terus p rumah Ika , chillex-2 jap kat sana , lepaih maghrib baru balik . mmg penat gilaaa . rasa tak puas pown ada. tunggu aku ada motor ty kita p round island lagi , hahaha ! nak tunggu aku dapat lesen mmg agak kelembapan jugak lahh . tapi insyaallah lepaih raya ny mayb aku terus p buat lesen , dan undang-2 mak aku bagi kat aku dya nak aku lulus sekali jea kalau gagal tak bole buat dah -,-' well , kena lah ikut undang-2 mak aku tuh :(

Raya kedua dgn raya ketiga aku balik Aloq Staq . sebelum ny tak penah p dua hari selalu nya balik kampung mesti balik hari . Aloq Staq ny adik beradik belah mak aku , so kena lah ikut . kalau kezen-2 belah mak aku ny tak brapa nak rapat sangat . kalau belah bapak aku mmg rapat gila . sbb tuh balik jea sana , aku mesti dowk dgn kakak aku . aku pown tak taw asal kami tak brapa nak rapat sangat , hahaha ! tapi yang best nya bila balik jea kampung , mesti dapat duit raya banyakk . sbb adk beradik mak aku ramai . sbb tuh lah bila time raya aku suka balik kampung , hehe .

Haaaaaa , lupa nak story pasal malam raya aku kat tempat keja . taw tak aku balik pukul brapa ? pukul 12 okayyy . ingat kan nak tutup pukul 11 . tapi rupa-rupanya tutup pukul 12 malam . tapi apa-2 pown berbaloi lah jugak dapat duit raya boss aku bagi . nak taw brapa ? hoho mana bole bagitaw . and last aku keja kat situ selama sebulan . boss aku tuh tanyaa , lepaih raya tak maw sambung balik kea . hehehe , tak maw aa ! penat jea aku rasa . tunggu lah bulan 12 nanti kea aku try nak sambung balik . aku nak fon baru jeaa . kalau ikutkan gaji aku keja selama sebulan ny , mmg dapat banyak bole bawak keluaq satu fon . tapi nak buat macam mana aku amek gaji hari then nak shopping raya lagi mmg tak cukup aa .
Tapi raya tahun ny best sbb dapat beraya dgn dya tuh , aummmmmm :* hahaha !

Btw , sebelum aku terlupa . Happy Birthday Una Eida semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki . sorry lah lambat sikit hadiah hangg . nanti bukak sekolah aku bagi okay sayanggg :)
Okayy lahh , panjang dah ny . nampak macam serabut kan story aku , hahaha ! tak pea asalkan korang pahamm . baaabaaiii XD

Ny picture raya tahun lepas punyaa , kalau tidak tiap-2 tahun aku buat tapi tahun ny disebabkan busy , hahaha busy lah sangat kan sbb tuh lah tak sempat nak buat . so aku post picture raya tahun lepas punyaa :)


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Holla Holli :)
  • Being Strong :')
  • Salam Jumaaat :)
  • Salam Ramadhan 2013 :)
  • New Post *
  • UhukUhuk :)
  • Keep calm and happy together :)
  • Kami Tak Bercouple , Tapi Kami Bercinta :*
  • The Best Dayy :)
  • Happy Birthday To Me XD

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.