//SA
Happy Birthdayy AY :D
Tuesday, September 10, 2013 • 12:29 AM • 0 comments
Assalammuailaikum :)
holla holliii , heyy i'm backk ! yeahhhh saya tahu saya dah lama tak buat post baruu , maafkan sayaa , hukum lahh saya kalau korang nak , hahaha :p sebenarnyaa setiap kali aku onlinee aku akan on blogg jugak just tak update post jeaa , aku tak buat post sbb tak dak story meyhh . tapi aku pown tak caya asal aku ny tersangat laah pemalaihh nak buat post , selalunyaa rajin -.-' well story tak banyakk . tgh tunggu post baru aku ek ? alolo , sekarang ny jarang lahh aku nak buat post , first mmg lah malaih tersangat tahappp perhhhh punyaa , tapi ada lagi sbb nyaa . sbb laptop aku tak bole connect wifi lagi . macam besa wifi tuh teringin nak melekat kat dinding mayb sbb tuh tak bole nak connect , sial betul , choyyyy ! ny pown aku guna laptop adik aku japp . sekarang aku guna fon android aku tuh balik . tapi hampehhhh sama jeaa , keja dowk hangg jeaa , aku celop jugak dalam ayaq panas kowt :/ tapi still tak bole gunaa wechat lagi , sbb memory fon tak cukup . sekarang post aku semakin berkurangan sbb aku asyikk dowk padam jea post-2 lamaa . dulu dah dekat 80 lebih jugak lahh post yang aku buat . sekarang tinggal 43 jeaa . serius , mmg banyak post aku padam . bila aku baca-2 balik , betul kea aku yang update ny ? eh asal macam bodoh jea post aku yang ny ? hahaha macam-2 kowt aku komen sorang-2 dekat post aku semuaa , banyak post aku gelak sorang-2 . biasa lahh masa tuh semua ayat budak-2 lagi :3 hahahaha ! tapi apa-2 pown aku sayang blog aku ny , dah 2 tahun lebih aku guna blog ny :*

Panjang dak intro aku , hahaha well dah lama tak buat post , kalau bole apa yang aku buat setiap masa pown aku nak berceritaa . sebelum tuhh Happy Birthday Aliff Yasqi , semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki , SPM dah nak dekat , hope Aliff buat yg terbaikk , chaiyokk-2 :* hehe , sorry baru nak buat post pasai birthday Aliff . birthday dya hari sabtu lepaih 7/9 . lamaa dah , aku jea baru nak buat post untuk dyaa . sabtu tuh jugak kami hangout QB , aku dyaa ikaa and faris . btw , best hangout dgn dyaa , aummmmm :* and aku ada bagi hadiah kat dyaa , walau pown tak seberapa hope dyaa suka lahh . picture ataihh tuh masa hari jumaat , kami pegi bj . dalam masa yang sama , aku curi-2 pi cari hadiah kat dyaa andd dya tak sedaq pown , hahaahaa , kira plan berhasil lahh .
Sekarang pown macam-2 problem yang mai . problem yang susah nak selesaikan pasal kami punya friendship . friendship kami dah tak macam dulu . bila tegur buat tak taw jeaa . serius , tak paham akuu . hope satu hari dyaa tuh sedaqq sikit apaa yang dya janji duluu . andd aku harap hang tak menyesal yea sayanggg :') okayyy lahhh gtg , baaabaiiii , muahhh-2 :* hahaha !


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Hangout w/ Them
  • Salam Lebaran :)
  • Holla Holli :)
  • Being Strong :')
  • Salam Jumaaat :)
  • Salam Ramadhan 2013 :)
  • New Post *
  • UhukUhuk :)
  • Keep calm and happy together :)
  • Kami Tak Bercouple , Tapi Kami Bercinta :*

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.