//SA
سلام رمضان
Tuesday, July 1, 2014 • 6:04 AM • 0 comments
Assalammuailaikum :)
Heyy heyy heyyy , sebelum tuhh selamat berpuasa kepada semua umat islam di dunia ny . Salam Ramadhan Al Mubarak :) mintak maaf sbb lambat ucap , hehehe so so so harini dah 3 ramadhan , wahhh kejap jeaa ann . tapi puasa tahun ny agakk bosan gak ahh . pi sekolah balik sekolah then melangut sorang-2 tunggu waktu berbuka , haihhh kalau tidak time-2 puasa macam ny aku cari duit raya . hemm takk bole :/ tak keja ny pown dahh rasa beban gilaa apatah lagii pi kejaa . harini mmg rasaa kepenatan tersangat dgn tak cukup tidoq muaaa . alhamdulillah cuaca pown sejuk jeaaa , ada hari yg tak panas , first day puasa dah start hujan :D tapi disebabkan tahun ny SPM mmg tadak peluang nakk pi cari duit raya , yaaa lahh lepaih raya dah trial , haaaa gilaa kauuu , nakk kena pulun skrg . tapi raya , raya aa and trial , trial aa . hahahaa xD tahun ny puasa takk sebest tahun lepas , haaha aku asyik dowk ulang benda yg sama jaa -.-' first , rinduuuuuuuu sangat time bukak puasa kat tempat kejaa , seriusly rindu . pastu pi bazaar dgn una . bazaar yg cekik darahh -.-" uishhhh nampak jea makanan sikit tapiii kalau pi beli haaa maw pi usha harga dulu aa , sbb aku dah penah kenaa , beli nasi yg ciputtttt harga nasi 5 ringgit , bara kea idokkkkkk :3 ny bazaar kat BJ . pastu kan kan masa tak bole puasa , aku suka melencong pi kat kedai tempat keja Una . taw kami buat apaa ?? hahaha , senyap-2 dowk kat celah-2 baju kurung tuhh then dowk nyummnyummnyumm hahaaha , haihhhh best whooo , besa aa dahh dua-2 ABC normal aa tuh , nasib ada gengg , hehehe . then haaaa ny paling aku rindu sangat-2 , balikk-2 keja ada org teman tunggu bas , haihhhhhh mmg rinduu sangat time tuhh , dan bulan puasa tuhh jugakk ada hari yg istimewa bagi aku :') tapi tuh semuanyaaaa hanyalah kenangan lama :'D tahun ny first-2 puasa jaaaa aku dah rasa kosongg , hemmm ntah lahhh ny semua dugaan , Allah nak beri kat akuu sesuatu yg baikk nanti insha Allah , sbb tuh aku di uji macam ny . ntah sampai bilaa akuu nak rasaaa sakit menahann hati yg duka ny , hahahahha poyosssss -.-' dugaan bulan puasa akuu . lagi aku berusaha lupakan lagi akuu dowk ingatt , aku dah berusahaa aku banyak mengalahh aku dah buat macam-2 tapi sayang tuhh semua dah tak bermakna , biarlahh aku yg dowk SS and mana taww sikit-2 bole kea depan . aku tanggung sorang-2 pown takk paaa . member aku ada untuk akuu pown dahh cukup , hanyaa depaa jea yg bole buat akuu gelakkk and happy walaupown time tuh hati aku menangeh . takk paaa ny semua dugaan untuk akuu , so redha jeaaa . hahaha apaaa nyyy sedihhh-2 , org puasa seronokk aku dowkk buat pasrahh paaaa . mintakk maaf aku hanya ingin meluahh kann sajaaaa . okayyyyyy gtg , so daaaaaaaaaaaa :D


PAST
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Happy Birthday to Me :)
  • Tiada Tajuk .
  • 2014 , please be nice :')
  • I'm back
  • Holiday w/ them ♥
  • Salam AidilAdha :)
  • Happy Birthday Mirae :)
  • #ThrowBack :'(
  • Happy Birthdayy AY :D
  • Hangout w/ Them

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.