//SA
Happy Birthday to Me :)
Sunday, June 22, 2014 • 3:37 AM • 0 comments
Assalammuailaikum :)
Happy birthday to me , yeaayyyy ! harijadi yg kea 17 tahunn , wuuuu dah tua dah akuu ny haaa . bak kata mama , dah bole kawin dahh aihh . ehh mana bole , SPM takk lepaihh lagii . btw , lambat buat new post , birthday aku semalam 21/6 harini baru free nakk buat new post . smlm pulakk sekolahh , sekolah pown yang amat memboringkan , serius , sekolah macam sunyi jeaa , pi pown adaa sbb kalau takk mmg takkan pi . so smlm pagi pi sekolah ptg keluaq pi tgk wayang dgn alipp . yaaa happy gakk aa smlm , thanks sbb teman akuu . hadiah ? hahaha dahh besaqq takk payah hadiahh-2 nyy , doakan aku pown aku dah anggap tuhh hadiah aku , wuuuu ayattttt :D adaa lahhh budakk tuhh bagi hadiah jam kat aku , tapiiiii dyaaa bagi hadiah tuh 2 minggu sebelum birthday aku , hahahaha time tuh ada masalah sikit sbb tuh dya bagi hadiah tuhh awal , thank you Aliff Yasqi . nak tgk jam tuh ? wuuuu nanti kayyy aku tunjukk ;D

Lama gakk aa aku tak buat post , mmg lamaa sangat , aku takk rajin nakk buat post , hahaha ntahh lahhh psepaa . btw , ahad yg nak mai ny dahh puasa , okayyy tak sabaqqqq gilos . tahun lepas puasa di tempat kejaa , tahun ny takk dakk dahh keja-2 bagai tuhh , tahun ny dowk kat rumah jaa , beban nakk pi kejaa , mmg penat aa kalau nak keja time posaa , tahun lepas cari duit sendiri nak beli baju rayaa . tuhh pownn aku boros , hehehe . banyakk moment-2 yg manis , pahit , masin dan masam puasa tahun lepas , ahhhhh rinduuuu nyaaaa . then lepaih raya nanti dah trial SPM , wuuuu sat nyaaa rasa . btw cakap pasai exam , exam PPT aku amat menyedihhkann :'( aku dapat A- 4C 2G . ishhh ishhh kowt mana pown confirm ada G tuhh . G tuhh sains and math . math mmg dari dulu asyik failed jeaaa , siann betul . lagi akuu fokus lagii dowk gagal , mmg keng aa . tuh pown cikgu dah bawak naik 5 markah , baikk gila cikgu tuhh kalau cikgu lain mmg susah aa nakk bawak naik 5 markahh , bawak naik pown aku still gagal gakkk :( sains lagi 2 markah nak lulus , tapi cikgu tuh ntah lahh kedekut markah kowt , siap cakap dya mark ketas exam tuh sebelah mataa jaa , hahaha keng kaa idokkk . tak penah sains gagal , mai tahun ny ahhhhhh merosot gilaaa :( adaa subjek yg up1 markah aku low and PPT menaikk , ada yg subjek markah up1 aku menaik tapi PPT menurun . tapi sokay lahh aku dahh buat sehabeh bagus dah tuhh , janji bm and sj aku lulus , wuuuuuu . btw ny blog aku sukaa hati arr nakk bagitaw result apa yg aku dapat , hahahaha take a note . wahhhh gituuuu :D so sampai disini sajaa , nanti wa buat new post lagii , daaaaaaaaaaa :*


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Tiada Tajuk .
  • 2014 , please be nice :')
  • I'm back
  • Holiday w/ them ♥
  • Salam AidilAdha :)
  • Happy Birthday Mirae :)
  • #ThrowBack :'(
  • Happy Birthdayy AY :D
  • Hangout w/ Them
  • Salam Lebaran :)

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.