//SA
Happy Birthday Mirae :)
Wednesday, October 2, 2013 • 3:13 AM • 0 comments
Assalammuailaikum :)
Yeayyy ! dah masuk bulan 10 , alhamdulillah sat jea ann . hope bulan ny lebih baik dari sebelum ny . and minggu depan dah start exam akhir tahun , wuuuuu takut jugak lahh :3 harini kelas kami dapat cuti sampai hari jumaat sbb bebudak PMR nak jawab PMR , 3 hari whooo . termasuk dgn sabtu ahad kira 5 hari jugak lahh . perhhhh , lama jugak , agaknyaa nak buat apa lah dgn 5 hari ny , serius bosan kowt :3 then isnin minggu depan dah start exam , exam katering pulak tuh lahaiiiii confirm blurr lah masa tuh --' katering first pulak tuh . 3 minggu exam hahahaha mmg best :D so untuk budak-2 nak mengambil PMR tuh , good luckk yoo ! buat leklokk jangan main-2 macam aku tahun lepas last-2 dapat result pown K.O , hahaha to the best :D

Okayy okayy , guess what harini birthday sapa ! haaa okay tak payah teka korang dah taw pown --' jyeahhh birthday Mirae . Happy Birthday Mirae , semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki . dah tua rupanyaa adik aku sorang ny , hahaha ! walaupown kita dah berjauhan aku still ingat birthday hang wehh . semalam kita dapat otp sat jea ann , pelik jugak lahh masa dowk otp tuh kita asyik dowk bergelak jeaa xD tapi terasa jugak lahh , masa aku kowl hang tuh hang cakap hang tadak kedit nak reply text aku and hang just cakap thank you jea , last-2 aku paksa hangg suruh cakapp yg hang rindu kami jugakk . akhirnyaa hang cakap jugak yg hang rindu kami , and hang mintak maaf hang cakap hang pown ada salah jugakk . masa tuh terharu gila aku dngq , legaa whoo hang cakap macam tuh . aku ny jenis tak suka otp , and dya pown taw yg aku tak suka otp-2 ny so nanti aku nak jumpa hang . aku just nak hang balik and jadi sahabat kami balikk , yg tuh jeaa . ingat ann semalam hang nak buat dunno jea dgn text aku . kalau kita sama-2 ubah kan perangai kita balikk and tak gaduh dah insyaallah kita akan jadi macam dulu balik . tak best ann kalau asyik bermasam muka jea :') hampaa jea kawan aku dunia akhirat :)


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • #ThrowBack :'(
  • Happy Birthdayy AY :D
  • Hangout w/ Them
  • Salam Lebaran :)
  • Holla Holli :)
  • Being Strong :')
  • Salam Jumaaat :)
  • Salam Ramadhan 2013 :)
  • New Post *
  • UhukUhuk :)

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.