//SA
Holiday w/ them ♥
Monday, November 4, 2013 • 12:56 AM • 0 comments






























 Assalammuailaikum :)

Heyy you all's . wahhh dah masuk bulan 11 lahh , kejap jeaa rasa . lusa SPM dah start ann , so good luck for abang-2 and kakak-2 yg menduduki SPM tahun ny , do the best ;D
Minggu ny dapat cuti seminggu , wuuuuuu mmg best aa kann , dowk rumah nganga jeaa lahh . kan best kalau sekolahh , hahaha ! pi pown bukan buat apaa , janji bole lepak dgn member-2 . hehe .

see , picture-2 atas tuhh . mayb korang dah tahu kowt aku pegi manaa , harituh aku ada cakap kan yg aku nak pi lawatan kea Langkawi . adaa kann . harituh 1 november sampai 3 november , 3 hari 2 malam kami kea Langkawi , mmg best , awesome , seronok , happy semuanyaa ada . alhamdulillah kami selamat pi dan selamat balikk . banyakk benda kami buat kat sanaa , meyhh nak story satu-2 . pagi jumaat tuhh , mmg semangat aa bangun pulak pukul 6 siap-2 semuaa then sebelum pukul 7 dah sampai sekolahh . serius sunyii gila sekolah masa tuh . then tunggu semua berkumpul , tunggu pulakk bas . yg paling best lahh , tunggu bas macam tunggu ayam berteloq , makk aii lambat siot . cikgu cakap pukul 7 bas dah adaa . pukul 9 baru bas mai . haaaa stress kea idokk , hahaha punyaa lah dowk bising depan sekolah tuhh tunggu mana bas semuaa . so kami lewat sikit aa bertolakk . and thenn dah dapat bas , bas tuh benti pulak kat greenland , terpaksa kena tukaq bas . kami lewat sampai jetty perlis disebabkan bas lah :3 first time naik ferry , first masa pi mmg pening bagai , nak muntah pown adaa tapi sat jeaa lepaih-2 tuhh okay sikit . dah sampaii kami pi rumah anak-2 yatim . kami pi sana pi buat gotong royongg , ada 7 orang jeaa , semua laki , and masihh budak-2 , paling tua mayb form 1 . then dah habeh snap-2 picture kami bertolak pi under waterworld . bestt whoo pi sanaa . tgk kawan-2 ika kat sana (ikan) hahaha . tempat dyaa macam aquarium , tgk-2 ikan , penguin and spesis kehidupan laut lahh . bukan tempat mandi kayy :3 hahaha . malam tuhh kami pi beli coklat then balik hostel , kami 4 orang dowk sebilik mmg best . gelakk mmg tak ingat orang kiri kanan , hemmm rindu nak dowk sebilik dgn depa lagi .

Esok tuhh macam-2 tempat kami pi , kami pi makam mahsuri then geopark , naik boat whoo , pusingg pulauu bestt gilaaaa !! first time jugak naik boat pusing pulauu , naik boat ny mmg pening and nak muntah semuanya adaa , turun-2 dari boat mmg melelong bila jalan . kami pi tgk gua kelawar , tgk helang semuaa banyak tempat jugakk kami pi , abang bawak boat tuhh mmg sportingg habeh , hahaha :3 balik dari geopark kami pi taman burung pulak , kat situ macam zoo . kat sana banyak spesis burung lahh . pusing sini sana , mukaa mmg dah penat gilaa . siap buat video lagi , macam-2 video kami buat , kes boringg punya pasal . kalu tgk balik video tuh mmg lawakk :D then malam tuhh kami kena tukaq hostel , kami kena dowk homestay , kowt mana pown kami 4 orang dowk sebilik . malam tuh mmg gila-2 lahh dowk dgn depaa , gelak sampai kebaihh perut . start dari anna aa :pp buat malu aku jeaa , ciss :pp malam tuh jugak kami keluaq pegi uptown , macam tak best jea . dapat beli satu tudung jeaa , kat sana mahai-2 . lepas ronda-2 kat sana terus balikk , then tidoqq :)

Hari ketigaa iaitu semalam , last kami kat sanaa . kami pi dua tempat first kami pegi naik cable car . ny moment yg paling takkan aku lupakan , naik cable car dgn depaa mmg best . menjerit macam naik roller coaster --' hahaha tinggi wehhh . picture kami kat atas gunung tuh aku tak bluetooth lagi dgn una , banyakk picture . tak pea nanti dah dapat picture tuh aku letakk kat bawah post ny kayy ;D lepas naik cable car bagai kami pi dataran helang , bukan buat apa pown kat sana , just tunggu ferry jea . masa nak balik naik ferry tuhh , kami rilekk jeaa tak rasa pening apa pown , siap bole bergelakk bagai . dan terasa kejap jea bila nak balik . and then sampai penang tepat pukul 7 , masa tuh hujann lebat jugak lahh .

Apa-2 pown best gilaa dapat holidayy dgn depa semuaa , hope nanti dapat holiday lagi . tak puass :/ . pi sana pown tak banyak beli coklat . duit habehh kat makanan jeaa lahh , keja lapaq jeaa aku kat sana . hehe . balik-2 muka burn terukk , hahaha nak buat macam mana janji enjoyy ;D

Okay lah dah panjang ny so hope enjoy dgn story aku , taww mesti bosan baca bebanyak ny , hahaha , kayy baabaai :*

















PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Salam AidilAdha :)
  • Happy Birthday Mirae :)
  • #ThrowBack :'(
  • Happy Birthdayy AY :D
  • Hangout w/ Them
  • Salam Lebaran :)
  • Holla Holli :)
  • Being Strong :')
  • Salam Jumaaat :)
  • Salam Ramadhan 2013 :)

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.