//SA
Salam AidilAdha :)
Thursday, October 17, 2013 • 2:58 AM • 0 comments








Assalammuailaikum :)
Yuhuuuuuuuuuuu sebelum tuh Selamat Hari Raya Aidil Adha untuk semua umat islam di bumi ini , hahaha maaf baru nak ucap maklum lahhh busy sikit , hehe . Harini tetiba jea rajin nak update blog pulakk , sebenaqnya tersangat lah mengantuk ny tapiii tak bole nak tidoq pulak :/ lama jugak kan aku tak update , well nak kumpul segala mak nenek punya cerita baru aku nak update . you alls pegi mana raya haji harituh ? balik kampung keaa , keaa pegi tgk orang sembelih lembu , hehe . haaa sebelum tuhh , minggu lepas aku balik kedah . tak penah-2 okay balik kampung berhari-hari kali ny balik tetiba dowk berhari-hari . balik pown sbb abang sepupu aku kawin , kenduri hari ahad tapi kami balik sana hari sabtu , kenduri tuh tema warna hijau . serius sebelum ny tak penah pakai warna hijau , ntah mimpi apa tah pi buat baju untuk kenduri tuh , nak tgk ? hemmm tgk kat twitter saya jea lahh , malas nak upload tang sini , hehe pown bole kann --' and kami dapat buat photoshoot whoo , photoshoot dgn pengantin . picture tadak dalam lappy aku nanti-2 lah aku kasi tgk kayy , nanti lah sangattttt !

Haaaa sambung balik , aku balik Penang hari isnin , konon nya harituh nak raya haji kat sana , tapi disebabkan tersangat lah sunyi kat sanaa kami buat keputusan untuk balik . esok tuhh member-2 aku ajak keluaq bj , bj jeaaa , pakai baju raya lagi kauu haaaa . kami hangout 4 orang jeaa , macam besa aktiviti kami iaitu karokkk , karokk 2 jam taw . then , lepak-2 kat food court . food court tuh dah lah sunyi , mula-2 diam jeaa start-2 jea snap picture terus jadi riuhh sikit . haaa tuh lah hasil picture-2 kami . apa-2 pown best keluaq dgn depa ny , tapi kalau ada mirae lagi best kowt , dya kan otak gila-2 sikit . btw , aku tak story ann kat you alls yang kami dgn mirae dah okay balik ? takk kann , tak pea nanti aku try check balik . alhamdulillah sbb dapat dya balikk , dya dah mengaku salah dya and kami pown dah mengaku kesalahan kami . and now semua dah kembali macam dulu balikk . sahabat , gaduh macam mana pown tetap akan baik balik *ayat Una Eida* hope tak kan terjadi lagi lah perkara macam tuhh , hope sangat :')

Final Exam dah tibaaaa , dah start dari minggu lepas lagi . see , aku asyik main-2 jeaa . bagi aku final exam ny lahh paling aku banyak main , last-2 minit baru nak pegang buku , hahaha ! serius rasa macam tak dak apa-2 jeaa , tunggu jea lah result nanti mesti hampehhh gila . tadi exam bi , esok exam agama . aku dowk mai beban nak pi sekolah dahh , yea lahh nak habeh sekolah dah kann so kemalasan pown melanda diri aa . yeaa lahh asyik cuti sekolahh then sekolah balik maw tak beban . minggu depan hari selasa last exam , lepasss tuhh jangan tanyaa aa sbb apa muka aku selalu tak mai sekolah hoho . and then minggu depan satu lagi nak pegi rombongan kelas dah , wahhwahhh sekejap jea rasa . rombongan pi Langkawi . serius tak saborrr dehhhh . rombongan ny sebenaqnya rombongan untuk keja khusus sivik kelas kami jeaa . and dapat pi dgnn my member yang tersayangg , sapa lagi kalau bukan depa tiga orang tuh Ika , Una and Anna xD
Andddd last tadi dapat lepas rindu kat dya tuhh , hohoho . yea lahh dekat seminggu lebih tak jumpaa kann , hehe :* and now dya dah sihat sikit , alhamdulillah . okayyy wish me luck for tomorrow ;D


PASTFUTURE
SyiraAnuar

Syira , Sixteen , Penang . welcome to my Blogg . click love to follow me :) thanks .
TWEET TWEET
H I S T O R Y

  • Happy Birthday Mirae :)
  • #ThrowBack :'(
  • Happy Birthdayy AY :D
  • Hangout w/ Them
  • Salam Lebaran :)
  • Holla Holli :)
  • Being Strong :')
  • Salam Jumaaat :)
  • Salam Ramadhan 2013 :)
  • New Post *

  • D' Credits
    © Skin by Nur Aliaa Header by SA.